Workshops

Als je geen doel hebt, bereik je ‘m nooit

workshop schermen

Doelgericht aangeven wat je echt wilt

Een schermworkshop om de kracht van de doelgerichte en strijdbare Artemis te ervaren. Schermen als metafoor om te zien hoe je zaken op het werk aanpakt.
Hoe neem jij je eigen ruimte in? Hoe doelgericht ben je? Hoe confronterend durf jij te zijn?

Ik weet het niet is mijn favoriete uitgangspunt

workshop improviseren

Flexibel veranderen

De wereld verandert continue, steeds sneller en hoe verander je zorgeloos mee?
Een workshop waarin je als de ontwapende en nieuwsgierige Persephone al spelenderwijs het pad verkent van veerkracht, improvisatie en verwondering.

Ik verwonder mij in stilte over het leven

workshop aandachtig schilderen

Mindfulness

In deze workshop ga je niet al schilderend uit van het perfecte idee, maar oordeelloos kijken naar waar je oog op valt en je laten verrassen door wat je echt ziet. Ervaar deze concentratie in het meditatief schilderen om ook in je werk toe te passen.

This is me and you better like it!

workshop flamenco2

Jezelf profileren

Een workshop flamencodansen waarin de vrouwelijke trots en verleidelijke kracht van Aphrodite aan bod komt. Al dansend met live begeleiding van een gitarist leer je in deze workshop jezelf met meer lef (en plezier!) op de werkvloer in de spotlight te zetten.

Hou het hoofd koel

workshop gespreksvaardigheden

Effectief omgaan met emoties in gesprekken

“Hou je hoofd koel” is een typisch uitspraak van de diplomatieke en gestructureerde Athena. Zij laat zich in gesprekken niet leiden of overvallen door emoties. In deze workshop leer je wat je denkt en voelt, maar vaak niet uitspreekt, nu wel op een effectieve manier bespreekbaar te maken. Écht het gesprek aangaan zonder jezelf te verliezen.

 Don't worry be happy!

nicolette aschermann

Gratis geluk in 5 stappen

Een workshop waarin je als een Persephone op een verrassende manier wordt meegenomen in 5 simpele stappen (Five ways to well-being, NEF Londen): Connect, Be Active, Take Notice, Keep Learning & Give om het maximale uit jezelf en iedere dag te halen.

Dit zijn onze gastprofessionals

workshop professionals Godin&training

plus Lees meer over onze gastprofessionals