Het ontstaan

godinnentraining elvira out en petra van hartskamp

In 2005 kreeg Elvira Out van het blad Happinez de vraag om een Godinnendag te organiseren. Elvira was sinds haar trainersopleiding aan de Baak een persoonlijke ontwikkelingstraining aan het ontwerpen met als inspiratie het boek: Godinnen in elke vrouw van Jean Shinoda Bolen.
Dat deed ze in eerste instantie met Janine de Keijzer (die nu de Aphroditeworkshop Flamenco verzorgt tijdens onze teamdagen en bedrijfsuitjes). Maar Janine koos op dat moment zich fulltime te gaan toeleggen op flamencodansen. En omdat Elvira het idee had opgevat de godinnen te gaan spelen, vroeg ze o.a. actrice en communicatietrainer Petra van Hartskamp. Zij werkten al eerder samen als communicatietrainers.
De Happinezdag werd een groot succes en vandaar uit besloten zij samen tot de oprichting van het trainingsbureau: Godin&training.
Zij ontwikkelden  tot en met 2014 met veel succes diverse presentaties en trainingen vanuit de Godinnen. 
Vanaf 2014 koos Elvira voor een sabbatical, een vaste rol in een tvserie en maakte zij een theatersolo.
Vanaf deze periode deed Petra de presentaties en trainingen afwisselend met de actrices/communicatietrainers Liesbeth van Reek en Sanneke Bos. 
In 2017 besloot Elvira tot de oprichting van haar eigen trainings- en coachingsbureau: Darlings&Demons, stapte uit de maatschap Godin&training en droeg deze over aan Petra:
"Ik ben Elvira dankbaar voor onze vruchtbare samenwerking en dat ze Godin&training aan mij heeft overgedragen. De archetypen zijn voor mij een grote inspiratiebron en ik ontwikkel met veel liefde en plezier het mooie werk voort."

Archetypisch JIJ  is sinds januari 2018 de nieuwe naam van Godin&training.  Elvira is bij Archetypisch JIJ nog te zien in Een Avond over de Liefde en Archetypen@work, haar verdere werk doet ze via: www.darlings&demons.com