Avond over de Liefde

Een muzikale theateravond, waarbij je met z'n tweeën tijdens een zinnenprikkelend diner samen de tijd neemt om stil te staan bij de liefde en jullie relatie in het bijzonder.

 

 

De archetypische Griekse goden en godinnen verschijnen live ten tonele en bieden een onvergetelijke blik in de spiegel. 
Zij staan voor het hele scala aan mannelijke en vrouwelijke talenten en geven op humorvolle wijze hun kijk op relaties. 
Deze avond is een bijzondere combinatie van entertainment en intimiteit. En zorgt voor herkenning, acceptatie en een nieuwe blik op jezelf en je partner.

Nog even ter geruststelling: Je partner wordt niet het podium op getrokken, je hoeft niet van alles publiekelijk te delen en het is ook geen verkapte vorm van relatietherapie.

"Wat een geweldige avond hebben jullie ons gegeven! Hier zullen we nog vaak aan terug denken. Alles was zo bijzonder, de locatie, de voorstelling, de muziek, het eten en vooral het heerlijke gevoel wat we ervaren hebben gedurende de hele avond.
Jullie zijn alle vier echt super goed. Veel succes met jullie voorstellingen."

"Mooi om te zien hoe jullie elkaars kwaliteiten versterken en alles geven op het podium. Het enthousiasme en plezier dat jullie uitstralen werkt aanstekelijk. Complimenten voor de originele aanpak en de creatieve uitwerking van het thema: heel inspirerend. Een aanrader voor elk liefdeskoppel!”


Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november in het romantische kerkje van Durgerdam (Amsterdam Noord) 
Jullie zijn vanaf 19.00 uur welkom
Het programma start om 19.30 en duurt tot 23.00 uur 

€ 97,50 per persoon inclusief een welkomstdrankje, een heerlijk zinnenprikkelend 6 gangen diner, een avondvullend programma en btw

Geef jullie op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan ontvang je alle verdere informatie.

De archetypische goden en de godinnen worden gespeeld door:
Arjan Kindermans, Miguel Stigter, Elvira Out en Petra van Hartskamp

De laatste Avonden over de Liefde:
vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2025

 

 • OP VERZOEK

  Een bijzondere avond bieden aan medewerkers en/of klanten samen met hun partners? Wij spelen de Avond over de Liefde ook op verzoek en desgewenst nemen we ook onze kokkin met haar team mee.

  "Het was een schot in de roos om onze klanten Een avond over de Liefde aan te bieden. De reacties waren hartverwarmend. We hebben de \'day after\' heel  veel complimenten gekregen over de goddelijke show en de heerlijke hapjes. We hebben onze klanten echt kunnen verrassen!"
  Mede-oprichter en vennoot TWST

   

 • TUSSEN DE SCHUIFDEUREN

  De liefde vieren samen met vrienden op een huwelijksjubileum of een verjaardag?
  Wij spelen de Avond over de Liefde ook op uitnodiging in de huiskamer.

  godinnentraining op verzoek prive avond over de liefde

  "Lieve Goden en Godinnen,
  Wat was het geweldig! Professioneel, veelzijdig, leerzaam, onderhoudend, humoristisch, werkelijk prachtig! En het voelde alsof ik vrienden op bezoek had!  Dank voor een onvergetelijke, goddelijke avond!"
  Hartelijke groet, Susanne