Petra van Hartskamp

"Wat we doen met Archetypisch JIJ is heel aards en praktisch. Mede door onze theaterachtergrond krijg je niet alleen inzicht in je persoonlijke situatie en alledaags gedrag, maar ook meer regie in je eigen handelen door op een speelse manier te oefenen."

Sanneke Bos

"Soms is een specifiek archetype onderbelicht, komt deze maar weinig aan bod. Ik vind het geweldig om te zien hoe tijdens de training een deelneemster de energie van dat archetype opeens te pakken krijgt en met een uitgebreider palet aan mogelijkheden naar huis gaat."

Liesbeth van Reek

"Werken met de archetypen is speels, levendig, uitdagend en soms confronterend. Het mooie is dat je bij 't zien van de archetypen meteen anti- en symphatieën voelt voor bepaalde karakters en dat zegt natuurlijk heel veel over jezelf en je overtuigingen. Kortom heel leerzaam."

Elvira Out

"Om de godinnen als archetypen te spelen, is van onschatbare waarde. Stoer en onsterfelijk als ze zijn en tegelijkertijd ook heel kwetsbaar. Het zijn net echte mensen...."

Miguel Stigter

"Ik vind het spannend en uitdagend om op speelse en zintuigelijke manier de archetypen interactief voelbaar te maken. En zo het publiek een spiegel voor te houden, waarin het goddelijke o zo menselijk blijkt te zijn en vice versa."

Arjan Kindermans

"In het werken met de archetypen kom je als acteur soms in contact met het diepste mysterie van het leven. Er kunnen zich dimensies openen die gesloten zouden blijven als je niet in de gelegenheid zou zijn om even radicaal te kiezen voor één kant van jezelf. Ik ken geen groter geluk dan het publiek daarin te ontmoeten, dat is beter dan seks..."