Vrouwelijke archetypen in de Spotlight

Archetypischjij Vrouwelijke archetypen in de spotlight interactieve presentatie
Archetypisch JIJ
speelt op dynamische en humorvolle wijze zeven mythologische powervrouwen. Een interactieve presentatie waarin alle vrouwelijke talenten centraal staan. De strategische Athena, de sensuele Aphrodite, de gulle Demeter, de bescheiden Hestia, de strijdvaardige Artemis, de loyale Hera en de ontvankelijke Persephone worden als moderne vrouwen van nu tot leven gebracht in een wervelende presentatie. Deze archetypen vormen samen het geheel aan vrouwelijke eigenschappen en geven je inzicht over je eigen talenten en drijfveren. Duur: 1,5 uur.

OP MAAT

De presentatie kan op maat gemaakt worden voor iedere specifieke doelgroep. De vrouwelijke archetypen als secretaresse, als manager, consultant etc. inclusief herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk van de desbetreffende doelgroep.


PRESENTATIE MET WORKSHOP

Archetypischjij Vrouwelijke archetypen presentatie met workshop
De presentatie kan worden uitgebreid met doelgerichte oefeningen, waarin de deelnemers kracht van ieder specifiek archetype ervaren. Zowel individuele opdrachten, als opdrachten in groepjes. Het publiek is actief bezig en maakt op bijzondere wijze kennis met de vrouwelijke archetypen in zichzelf en met elkaar. 

Duur: 3 uur.

  • TALENTENDAG

    Het is ook mogelijk dat Archetypisch JIJ een complete dag verzorgt.

    Zie bij Bedrijfsuitje

  • VROUWEN ÈN MANNEN?

    Archetypisch JIJ geeft ook presentaties en trainingen waarin zowel de vrouwelijke, als mannelijke archetypen een rol spelen.

    Zie bij: Archetypisch man/vrouw