Elvira Out

"Om de godinnen als archetypen te spelen, is van onschatbare waarde. Stoer en onsterfelijk als ze zijn en tegelijkertijd ook heel kwetsbaar. Het zijn net echte mensen...."

 

elvira outElvira Out (1968) is actrice en studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam en aan de London Academy of Music and Dramatic Art. Na 10 jaar in het theater en voor tv gewerkt te hebben, volgt ze de trainersopleiding bij de Baak en begeleidt daar sinds 2005 High Potentials in Talentontwikkeling. In 2005 begint zij samen met Petra van Hartskamp: Godin&Training.
In 2017 richt ze Darlings&Demons op en heeft haar eigen studio in Amsterdam, waar ze coacht, speelt en schrijft. In datzelfde jaar speelt ze de solovoorstelling Kill your darlings in het theater. Een persoonlijk verhaal en interactieve voorstelling over loslaten, vallen en weer opstaan. Ben je op zoek naar een voorstelling die raakt en aan het denken zet? Deze voorstelling is op aanvraag te boeken. Ook als huiskamervoorstelling: https://darlingsendemons.com/kill-your-darlings/